Szybki kontakt

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Treść wiadomości

Potrzebujesz wyceny?
Zostaw nam swoje dane!


Opinie

  1. Tomasz Bokas Opublikowano dnia 8 maja 2018 o 17:54

    Solidne wykonanie, uczciwy uslugodawca. Polecam kontakt z Pania M. Bes oraz Panem M. Wojtkiewiczem – fachowa porada, profesjonalna wiedza przedmiotowa. Dodatkowo personel jest bardzo cierpliwy i elastyczny – w ramach indywidualnych ustalen. Serdecznie polecam.

  2. Anna Wrocław Opublikowano dnia 17 kwietnia 2018 o 11:18

    Firma Glazurex wykonała w kilku moich lokalach i w prywatnym domu wszystkie podłogi i drzwi. Jestem bardzo zadowolona z wieloletniej współpracy. Firma jest rzetelna, pełen profesjonalizm. Materiały wysokiej jakości. Terminowość prac zgodny z ustaleniami. Dbałość o szczegóły i czystość na zakończenie prac. W ciągu 15 lat współpracy zawsze mogłam liczyć na pomoc w razie regulacji drzwi lub innych drobnych napraw wynikłych z codziennego użytkowania. Pan Maciej jest zawsze pod telefonem w razie pytań i ewentualnych awarii. Gorąco polecam.

  3. Anna Krzykowska Opublikowano dnia 13 marca 2018 o 19:50

    NIE POLCEAM. Firma zawiodla na kazdym kroku.Ta firma miala wykonac u mnie w mieszkaniu podlogi, drzwi oraz listwy przypodlogowe. Drzwi zostaly zle wymierzone, co spowodowalo 8 tygodniowe opoznienie. Podloga takze zostala zle wymierzona (montazysci powiedzieli,ze ‚jak szef mierzy to zawsze jest za malo’), co spowodowalo dalsze opoznienia.Bardzo slaby kontakt pomiedzy klientem, firma a montazystami, trzeba sie umawiac na termin ale jesli sie nie potwierdzi dzien przed to juz sie ten termin nie liczy. Montazysci dzwonili o 7 rano bez wczesniejszego umawiania sie. Podlogi zostaly polozone z bardzo duzymi szparami,polozone nieprofesjolanie.Z list zrezygnowalam,bo moglam. Wlasciciel arogancki, nawet nie uslyszalam slowa przepraszam.

  4. Tomasz Opublikowano dnia 18 stycznia 2018 o 21:02

    Co do doradztwa, realizacji zlecenia podpisuję się pod pozytywnymi opiniami . Niestety jednak proces reklamacji i reakcji na zastrzeżenia klienta z tytułu rekojmii bagatelizowany i nie załatwiony od ponad 6 miesięcy
    W przypadku drzwi inter door za 3 500 zł domykanie ich na siłę jest uciążliwe i deprymujące a podejście Pana Macieja w tym przypadku nieprofesjonalne.

  5. Tomasz S. Opublikowano dnia 9 stycznia 2018 o 08:38

    Przeżyłem zbudowanie domu i jego urządzenie, nie bylo łatwo na szczęście spotkalem firme Glazurex która mi to ułatwia. Super jakoś i wykonanie, a co najważniejsze rzetelni doradztwo dzięki któremu ostatnie momenty ciężkiej przeprawy jakim byla budowa i wykończenia przyszły z łatwością i bez stresu!
    Pozdrawiam swiam cała ekipe Glazurex.

  6. Karolina Opublikowano dnia 13 września 2017 o 20:00

    Pełny profesjonalizm i miłe doradztwo, materiały wysokiej jakości. Bardzo dobre wykonanie. Dziekujemy!!

  7. Wojtek Opublikowano dnia 9 czerwca 2017 o 08:45

    Dziękuję za rzetelną realizację zamówienia. Glazurex doradzał wybór i ostatecznie wykonał montaż podłogi Finish Deska Rustical. Efekt pracy spektakularny, a inwestor bardzo zadowolony. Na pewno skorzystamy z Państwa usług. Pozdrawiamy

  8. Gabriela Opublikowano dnia 25 stycznia 2017 o 13:17

    Zamówiłam w firmie Glazurex siedem bardzo nietypowych drzwi wewnętrznych. Firma z umowy wywiązała się na 6+. Pan Maciej i panowie montażyści- pełen profesjonalizm. Dodam jeszcze, że Glazurex to jedna z bardzo nielicznych firm, które miałam okazję poznać na etapie budowy domu, tam słucha się klienta i chce się spełnić jego oczekiwania. Bardzo polecam współpracę z firmą.

  9. Ewa z Wrocławia Opublikowano dnia 12 lipca 2016 o 20:53

    Chcę tą drogą podziękować Panu Maciejowi za rewelacyjne wykonanie zlecenia. Małam problem z połączeniem płytek heksagonalnych z podłogą i nawet chciałam z tego projektu zrezygnować. Pan Maciej zachęcił mnie aby nie rezygnować z projektu, dobrał deskę i solidnie wykonał. Teraz mogę się cieszyć piękną aranżacją podłogi. Otwartość na potrzebę klienta, uprzejmość, terminowość, fachowość to cechy firmy GLAZUREX, którą gorąco polecam.

  10. Fin Ciekawski Opublikowano dnia 3 czerwca 2016 o 22:45

    Piszę coś aby sprawdzić, czy te opinie nie podlegają cenzurze.

  11. BAS.S. Opublikowano dnia 21 kwietnia 2016 o 09:12

    Firma Glazurex wykonywała w naszym domu montaż podłogi drewnianej Baltic Wood i drzwi Interdoor. Biorąc pod uwagę to że jesteśmy na etapie kapitalnego remontu domu od dachu po piwnice i mamy różne doświadczenia z wykonawcami uznaliśmy że firmie Glazurex a w szczególności Panu Maćkowi należy się podziękowanie za wykonaną pracę.
    Doradztwo techniczne, terminowość, indywidualne podejście i dbałość o szczegóły stawia firmę Glazurex w grupie najlepszych wykonawców z jakimi mieliśmy do czynienia.
    Córka będąc z zawodu architektem podjęła decyzję o współpracy przy wykończeniu mieszkania właśnie z firmą Glazurex.
    Nasi znajomi oglądając podłogę i drzwi są pod wrażeniem jakości wykonania i dbałością o szczegóły.
    Poleciliśmy i polecamy Państwu firmę jako wykonawcę.

  12. Maciej, Wroclaw Opublikowano dnia 14 kwietnia 2016 o 22:44

    Fachowe doradztwo przy zakupie, doswiadczenie i znajomosc technologii, dobra cena, terminowa dostawa, mozliwosc elastycznego dostosowania terminu montazu. W temacie podlog i drzwi, zdecydowanie polecamy.

  13. Renata Opublikowano dnia 12 kwietnia 2016 o 12:16

    Szczerze polecam firmę Glazurex. Zamówiłam u nich podłogi i drzwi. Jestem bardzo zadowolona z końcowego efektu. Na szczególną pochwałę zasługuje kompetencja i zaangażowanie współwłaściciela firmy – Pana Macieja. Jego profesjonalizm i otwartość w stosunku do klientów znacznie odbiega od przyjętych dzisiaj „standardów”. Generalnie polecam i pozdrawiam, Renata

  14. Krystyna Opublikowano dnia 8 lipca 2015 o 08:17

    Gorąco polecam firmę Glazurex. Firmę te na tle innych wyróżnia: profesjonalizm, terminowość oraz wysokiej jakości wykonanie prac montażowych. Serdecznie dziękuję p. Mackowi za pomoc, jego doświadczenie sprawiło, że wybrane panele odmieniły moje mieszkanie.

  15. Magda Opublikowano dnia 12 marca 2015 o 17:16

    Solidne i terminowe wykonanie, profesjonalna obsługa, zdecydowanie polecam

  16. Aneta Opublikowano dnia 4 marca 2015 o 14:17

    Glazurex to przede wszystkim terminowość, fachowość oraz profesjonalizm. Zamówienie dotyczyło drewnianej podłogi Baltic oraz drzwi Interdoor. Wszystko zostało zrealizowane zgodnie z ustalonymi terminami oraz wcześniejszymi uzgodnieniami. Dodatkowo Pan Maciej cierpliwie czekał na naszą gotowość, ponieważ kolejne ekipy na naszej budowie miały spore opóźnienie. Montaż na budowie błyskawiczny, wszystko zostało wykonane bardzo staranie i na najwyższym poziomie, a my jesteśmy pod ogromnym wrażeniem, że tak się da:-). Polecam wszystkim usługi firmy Glazurex oraz doradztwo serdecznego i profesjonalnego Pana Macieja.

    Dziękujemy:-)
    Aneta i Mariusz

  17. Szymon Opublikowano dnia 23 grudnia 2014 o 13:55

    Glazurex solidnie wykonał u mnie montaż podłóg i drzwi. Od początku w zakresie wyboru drewnianej podłogi oraz drzwi doradzał mi Pan Maciej. Ofertę porównywałem później z innymi sklepami i producentami, których obsługa stała na niższym poziomie. Montaż odbył się w ustalonym terminie i profesjonalnie, jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Glazurexem.

  18. Agnieszka Baług Opublikowano dnia 23 listopada 2014 o 20:56

    Zamówiłam u firmy Glazurex podłogi oraz drzwi z montażem. Firma bez zarzutu wywiązała się zarówno z zapisów umownych, jak i z ustnych ustaleń. Bez problemu też dokonywała drobnych poprawek mimo, że byłam bardzo drobiazgowym i zapewne czasem męczącym klientem. Jedynym minusem okazał się nawał pracy wykonywanej przez Firmę i w związku z tym czasami oczekiwanie na Fachowców wydłużało się. Przy urządzaniu wnętrza domu miałam do czynienia z różnymi firmami i mając porównanie, zdecydowanie chwalę sobie współpracę z Glazurex.
    Firmę cechuje bardzo dobra jakość wykonania prac oraz elastyczność. Polecam.

  19. Basia Opublikowano dnia 19 października 2014 o 22:28

    W firmie Glazurex zakupilam podloge drewniana oraz korek (wyciszenie sciany). Zlecenie bylo realizowane podczas mojej nieobecnosci (powierzylam panu Maciejowi klucze do mieszkania). Zlecenie zostalo wykonane bardzo solidnie I na czas. Jak najbardziej moge polecic uslugi i materialy tej firmy.

  20. Monika Opublikowano dnia 6 sierpnia 2014 o 20:07

    W firmie glazurex zdecydowałam się na zakup podłogi i drzwi. Wszystko zrealizowane w kwietniu tego roku. Wybralam panele parador Trendtime 2 orzech i drzwi wewnętrzne z firmy interdoor białe na wysoki połysk.
    Jestem zadowolona z doradztwa, otwartości na każde pytanie i zaangazowaniem w realizacje zamówienia. Podłoga zachwyca kazdego odwiedzającego. Zgłaszałam uwagi do montażu drzwi – na miejscu zjawił się Pan Maciej, był ze mną w stałym kontakcie i w ekspresowym czasie dokonano wszystkich korekt.
    Polecam ta firme kązdemu znajomemu, który remontuje ze względu na fachowość i reakcje na zastrzeżenia Klienta.
    Pozdrawiam

  21. Marek Opublikowano dnia 16 lipca 2014 o 15:33

    Zamówienie w firmie Glazurex zawierało zakup i montaż drzwi oraz podłóg w całym domu.
    Wraz z żoną jesteśmy pod wrażeniem rzetelnego podejścia, terminowości, uczciwej postawy do klienta i sumiennego wykonania zadania.
    Bardzo dziękujemy za realizację.
    POLECAMY

  22. Asia Opublikowano dnia 1 lipca 2014 o 10:55

    Obsługa w sklepie jest profesjonalna, do momentu złożenia zamówienia. Wybraliśmy dwa rodzaje paneli, prosiliśmy o doliczenie nawet większej ilości paczek, żeby na pewno niczego nie zabrakło. I jednych i drugich paneli było za mało, a czas oczekiwania był znacznie dłuższy od przewidzianego przez sprzedawcę.

  23. Marta Siennicka Opublikowano dnia 29 czerwca 2014 o 15:33

    Co do fachowości specjalistów Glazureksu nie mam zastrzeżeń, ale do jakości uzytych materiałów tak.
    W maju 2013 roku glazurex zakupiłam parkiet jesion i dąb rustikalny. W tym roku stwierdziłam na parkiecie z dębu odbarwienie wielkości okna. Stosowałam środki do pielęgnacji parkietu zalecane przez firmę Glazurex.

  24. Beata - Rogoż Opublikowano dnia 6 czerwca 2014 o 12:21

    Klientką firmy „Glazurex” stałam się 8 lat temu, dokonując zakupu podłóg drewnianych (olejowanych) i paneli wraz z usługą montażu. Byłam wtedy mile zaskoczona terminowością, fachowym montażem, uprzejmością pracowników wykonujących usługę i czystością pozostawioną po jej realizacji. Zjawisko rzadkie, jak na tamte czasy. Ale upływ czasu i dalsza współpraca przy pielęgnacji podłóg utwierdziła mnie w poglądzie, że „to zjawisko” to standard funkcjonowania tej firmy i tworzących ją ludzi. Firmy o najwyższym profesjonalizmie świadczonych usług, świetnej jakości sprzedawanych produktów oraz wysokiej kulturze obsługi klienta.
    Rzeczowość, terminowość, rzetelność, łatwy kontakt, produkty najlepszej jakości – to jedne z bardzo wielu zalet tej firmy, niezmiennych przez lata. A moje podłogi pomimo upływu lat prezentują się nadal znakomicie i „robią” wrażenie na odwiedzających nas gościach.

  25. Krakowian Alicja, Sławe Opublikowano dnia 30 marca 2014 o 19:17

    Zamówiliśmy w Glazurex podłogę drewnianą Baltic Wood Chardonnay. Świetna obsługa, fachowe porady, montaż w umówionym terminie, piękna podłoga (każdy, kto wchodzi do naszego mieszkania zwraca na nią uwagę, większość chce sobie pomacać :)) oraz niekwestionowany urok i profesjonalizm Pana Maćka sprawiły, że ta część urządzania mieszkania była najłatwiejsza i najbardziej przyjemna. Z czystym sumieniem polecamy usługi tej firmy. Podziękowania i pozdrowoenia dla całej ekipy Glazurex.

  26. Małgorzata i Paweł Opublikowano dnia 10 lutego 2014 o 09:56

    Podłoga i drzwi w naszym mieszkaniu są zwyczajnie najpiękniejsze na świecie :-), a to zawdzięczamy Panu Maćkowi oraz Jego Współpracownikom. Czas reakcji firmy GLAZUREX na potrzeby klienta z kolej jest odwrotnie proporcjonalny do czasu, który nam zajęło zamieszczenie niniejszej opinii, która należała się, szczególnie Panu Maćkowi, już dawno 🙂

  27. Mariusz Szklarski Opublikowano dnia 29 stycznia 2014 o 22:47

    Firma Glazurex wykonała w moim mieszkaniu montaż drzwi firmy Interdoor. Niektóre z nich miały nietypowe rozmiary jednak nie stanowiło to problemu ani w czasie obmiaru ani ostatecznego wykonania. Panowie przy montażu pracowali tak jakby drzwi montowali u siebie i nie chodzi tu tylko o zaangażowanie, jakość pracy ale też uwagę na to co już w wykańczanym mieszkaniu/domu jest gotowe. Firmy często po rozliczeniu tłumacząc się brakiem czasu nie chcą wracać aby coś małego poprawić. Nie dotyczy to Glazurexu. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję pani Małgorzacie za wzorową obsługę klienta. Polecam profesjonalizm pana Macieja.
    Drzwi prezentują się super i działają bez zarzutu.
    Dziękuję i pozdrawiam

  28. Sylwester Opublikowano dnia 23 stycznia 2014 o 10:20

    Zakupiłem w firmie Glazurex podłogi oraz drzwi wewnętrzne. Doradztwo, realizacja , kontakt , elastyczność – pełny profesjonalizm !! Gorąco polecam.

  29. Michał Potyrała Opublikowano dnia 29 listopada 2013 o 19:56

    Firma Glazurex wykonała w moim mieszkaniu parkiet klonowy (pow ok 65,0m2) oraz drzwi wewnętrzne Interdoor. Przed wizytą w salonie miałem nieco inną koncepcje wykonania podłóg jednak profesjonalna obsługa i doświadczenie firmy przekonały mnie do innego rozwiązania które okazało się strzałem w dziesiątkę. Każdy kto przychodzi do mieszkania jest pod wieeelkim wrażeniem jakości i trafności w doborze podłogi do wnętrza. Zarówno materiał jak i wykonanie na najwyższym poziomie. Drzwi również pierwsza klasa, solidność i wygląd na medal. Dodatkowo zero problemów z kontaktem z wykonawcą i terminowość, o co ciężko w dzisiejszych czasach. GORĄCO POLECAM FIRMĘ GLAZUREX!!!

  30. Mariola Opublikowano dnia 18 listopada 2013 o 09:34

    Pełny profesjonalizm i miłe doradztwo, materiały wysokiej jakości. Drzwi kupione w Glazurexie i montowane przez przez Waszych pracowników już od ładnych paru lat spisują się wyśmienicie. Żałuję tylko że nie posłuchałam rad Pana Maćka dotyczących lakierowania parkietu i niestety czeka mnie ponowne cyklinowanie i lakierowanie. Będę musiała odwiedzić ponownie firmę Glazurex na ul.Karmelkowej.
    Polecam
    Mariola

  31. Aga Opublikowano dnia 30 października 2013 o 10:47

    Właśnie kończę generalny remont i pomimo długich przygotowań przeżyłam wiele ciężkich momentów, które w swej dobroci zgotowali mi wykonawcy wszelkich prac. Przez ostatnie trzy miesiące miałam do czynienia z „artystami” sztuki budowlanej, którzy potrafili doprowadzić człowieka do stanu wrzenia, a nawet jednej eksplozji emocji zakończonej wyrzuceniem z budowy. Na całe szczęście, w tym całym szaleństwie, spotkałam trzy osoby (totalnie nie pasujące do remontowej rzeczywistości), które uratowały mą nadwyrężoną psychikę. Są to: dwie świetne Dziewczyny z BlueCat Studio i Pan Maciek z Glazurexu. Świetne doradztwo, profesjonalna obsługa, montaż w umówionym terminie, stały, bezpośredni kontakt telefoniczny, doskonałe materiały. I pyszna kawa serwowana przez Pana Maćka. POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM.

  32. Patrycja Żołnierek Opublikowano dnia 21 października 2013 o 16:59

    Niedługo minie 3 lata użytkowania podłogi: chapel bielony(dół) i panele (góra) Świetny materiał, plus profesjonalne położenie – to daje razem efekt taki, iż podłogi wciąż prezentują się bez zarzutu. Firma godna polecenia, właśnie za profesjonalizm jak i jakość materiału i usług.

  33. Ola Krygier - Czerewaty Opublikowano dnia 13 września 2013 o 18:56

    Firma godna polecenia za profesjonalizm poparty doświadczeniem, wiedzę, fachowy montaż i terminowość. Dziękuję wszystkim pracownikom Glazurex-u, których miałam okazję poznać, za miłą obsługę i piękną podłogę.

  34. Ewa Gazdowicz-Powązka Opublikowano dnia 27 maja 2013 o 13:39

    Współpraca z firmą Glazurex jest strzałem w dziesiątkę. Cały zespół cechuje wysoki profesjonalizm zarówno na etapie wyboru materiałów i kolorystyki jak i samej realizacji zamówienia. Jakość zarówno oferowanych przez firmę produktów jak i usług montażowych jest na najwyższym poziomie.

  35. Yimi Opublikowano dnia 21 maja 2013 o 18:39

    Subtelna oprawa grfzncaia, czytelny układ, odnośniki oraz ich zawartość stanowią kuszącą ofertę; chętnie wpadnę tu z gorącą czekoladą i pytaniem: co nowego?Pozdrawiam ciepło Małgosia

Napisz opinię

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w sposób dostosowany do Państwa indywidualnych potrzeb i preferencji, w celu emisji możliwie indywidualnie przygotowanej reklamy. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących przechowywania i uzyskiwania dostępu do cookies przy pomocy ustawień przeglądarki lub urządzenia końcowego, z których Państwo korzystacie.
Zamknij